Lions Club Sodankylän presidentin tervehdys

Minulla on suuri ilo kutsua teidät 5. - 6.4.2019 Luostolle Martin Pilkin 13v kilpailuun. Tapahtuma tulee olemaan aikaisempia vuosia monipuolisempi ja näyttävämpi. Nyt kannattaa tulla henkilökohtaisesti kokemaan hieno perhetapahtuma. Hätäisimmille järjestetään jo perjantaina 5.4.2019 ”löysät pois” iltapilkit.

Olemme tehneet monia muutoksia ja lisäyksiä tapahtuma-alueeseen sekä ohjelmaan. Uskon niiden lisäävän Martin Pilkin viihtyvyyttä ja palveluiden sujuvuutta.

Tapahtuma ei onnistuisi tässä mittakaavassa ilman tukijoita, joten suuret kiitokset kaikille teille lehdessä mainostaneille ja itse tapahtumassa toimijoille.

Sodankylän leijonat tulevat tekemään taas kaikkensa, että pilkkijät sekä muut tapahtumaan osallistuvat - lapsia unohtamatta - viihtyisivät Ahvenlammen jäällä.

Tapahtuma ei ole mitään ilman teitä, siksi toivotan kaikki tervetulleeksi Martin Pilkkiin onkimaan, tanssimaan tai muuten vain nauttimaan.

Jukka Haavisto

Lions Club Sodankylä järjestää Martinpilkin. Pilkistä saatavat varat käytetään lapsi- ja nuorisotoiminnan sekä vanhusten tukemiseen.